Event och möten

Konferens, produktlansering eller kick-off - i Sverige eller utomlands? Vi är er eventbyrå och DMC med de lokala, nationella och internationella kontakterna och vi gör allt för att överträffa era förväntningar. Vi lyfter fram era idéer och visioner till ett resultat som stöttar era mål och strategier.

Med en kreativ och professionell planering tar vi hand om hela arrangemanget från början till slut, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Vi tar fram ett helhetskoncept och håller oss till en röd tråd för alla berörda områden, såsom externa talare, event- och konferenslokaler, underhållning, musik, mat, dekor, ljussättning, transporter o.s.v.

Vi vill beröra så många sinnen som möjligt och skapa upplevelser utöver det vanliga. Alla detaljer är oerhört viktiga för ett perfekt helhetsintryck. Bjud in till upplevelser som stärker gemenskapen och ökar framgångarna.

Vill ni lägga er konferens eller event utanför Sverige kan vi erbjuda härliga och effektiva upplägg både i Österrike och Italien.