Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
       
 

Om oss

Top Notch Events består av Malin och Camilla.
De har båda lämnat fina karriärer för att uppfylla sin passion för event och möten. De brinner för att arbeta med människor och med arrangemang som uppfyller och överträffar kundernas visioner.

Malin och Camilla har lång erfarenhet av projektledning, verksamhetsutveckling och kundrelaterade tjänster. Denna samlade kunskap har gjort dem extremt noggranna. Med en oklanderlig service fungerar de som era projektledare, bollplank och ibland ekonomiska rådgivare och de gör allt för att ni som kunder ska bli nöjda. Tillsamman skapar ni ett fantastiskt arrangemang.


Camilla
På ett mycket kreativt sätt går hon genom livet med den fasta övertygelsen att ingenting är omöjligt. Camillas förmåga att behålla lugnet i de mest stressfulla situationer får hennes kunder att känna sig totalt bekväma och avslappnade.Malin
Malin vill gärna se det positiva i allt. Hennes bubbliga, entusiastiska personlighet får ofta människor att le. Hennes förmåga att alltid behålla lugnet får hennes kunder att känna sig lugna och trygga.